woensdag, 26. mei 2010 - 20:09

Marc-Marie Huijbregts in jury Popstars

Amsterdam

Marc-Marie Huijbregts is vanaf dit najaar te zien bij SBS 6. Hij neemt plaats in de jury van de derde editie van de succesvolle talentenjacht Popstars. Samen met vertrouwde gezichten als Henkjan Smits en Maurice Wijnen, maar ook met nieuwkomer Simone Walraven, voorziet Marc-Marie de kandidaten van commentaar.

Niet alleen Marc-Marie is nieuw in de jury, met Simone Walraven is het plaatje compleet. Simone, vooral bekend als radio- en tv-presentatrice met een gevarieerde achtergrond in de muziek, zegt over haar deelname aan Popstars het volgende: "Ik vind het fantastisch en een eer om gevraagd te zijn voor zo'n grote show als Popstars, vooral omdat het programma gaat over het waarmaken van dromen. Om op deze manier terug te keren op de Nederlandse televisie is voor mijzelf eigenlijk ook een droom die in vervulling gaat.”

Vorig seizoen zagen meer dan 2,5 miljoen mensen tijdens de finale hoe Wesley Klein tot de winnaar van Popstars 2009 werd verkozen. Met zijn single ‘You Raise Me Up’ scoorde hij meteen een nummer 1-hit. Zijn tweede single verblijft al negen weken in de charts en behaalde een nummer 2-notering. Binnenkort brengt Wesley een Nederlandstalig album uit. Popstars is een productie van SBS Productions en werd vorig jaar genomineerd voor de Beeld & Geluid Awards en voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon.
Categorie:
Tag(s):