dinsdag, 13. juli 2010 - 13:56

Meer muziek, theater en kindervermaak tijdens Bierfestival ‘Bruisend Apeldoorn’

Apeldoorn

Het Bierfestival ‘Bruisend Apeldoorn’ ontwikkelt zich na vijf succesvolle edities nog steeds verder door. Het festival, dat dit jaar plaatsvindt op koopzondag 5 september, zet meer in op een volwassen en sfeervol muziekaal programma door de komst van de landelijk bekende 100% NL Zomertour.

Ludiek en passend theater neemt daarnaast een steeds grotere rol in. Voor de kinderen komt er een kinderdorp zodat ook zij een gezellige middag beleven.

Het festival terrein op het Marktplein zal door deze toevoegingen iets anders worden opgezet dan in de vorige edities. Vanzelfsprekend zorgt de organisatie weer voor verschillende grote overkappingen zodat er gezellige terrassen ontstaan en de bezoekers beschermd zijn tegen felle zon en regen.

Naast de nieuwe ontwikkelingen houdt het festival vast aan de oude succesformule van het bijzondere speciaalbier. Dit jaar heeft de organisatie weer meer kleine brouwerijen geboekt en is het aanbod bijzondere bieren opgelopen tot ver boven de 100. Ook grote brouwerijen zijn aanwezig maar laten hun pilsener thuis. Ook zij presenteren hun meest bijzondere speciaalbieren.

Vanaf 12.00 uur kunnen de bezoekers van het festival een speciaal ‘proefglas’ kopen om vervolgens met een festivalplattegrond in de hand de diverse leuk aangeklede pagodetenten af te gaan op zoek naar hun favoriete biertje, theateract of muziekoptreden.

Het Bierfestival is gratis toegankelijk.

Meer informatie over de deelnemers en het programma is te vinden op de website www.bruisendapeldoorn.nl
Provincie:
Tag(s):