donderdag, 22. juli 2010 - 11:41

Meisjes zwaar mishandeld door jongen

Utrecht

Twee meisjes zijn in de vroege ochtend van donderdag door een jongen in elkaar geslagen. Eén van de slachtoffers ligt in het ziekenhuis. Een 19-jarige man uit Utrecht is aangehouden.

Rond 04.20 uur kreeg de politie de melding dat op de Magelhaenlaan iemand gewond op straat zou liggen. Ter plaatse troffen agenten twee meisjes van 16 en 17 jaar oud en afkomstig uit Odijk en Almere. Beide meisjes hadden letsel in het gezicht en de Odijkse kwam verward over. Zij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De meisjes verklaarden die avond/nacht met enkele jongens in een woning te zijn geweest. Daarna hadden de meisjes op straat ruzie met één van de jongens gekregen, omdat hij één van hen uitschold. Daarbij was hij zo kwaad geworden, dat hij beide meisjes aanviel, waarbij één van hen werd geslagen en de andere klappen en schoppen opliep. Daarna was hij ervandoor gegaan.

Het Odijkse meisje is met een gebroken oogkas in het ziekenhuis opgenomen. De Almeerse is naar het politiebureau overgebracht en zij deed aangifte van mishandeling. De politie heeft in de loop van donderdagmorgen een 19-jarige verdachte aangehouden en hij is in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):