dinsdag, 27. april 2010 - 20:59

Mobiele Eenheid onderzoekt omgeving plaats delict

Velp

Een sectie van de Mobiele Eenheid (ME) van de regio Brabant-Noord heeft dinsdag overdag de plaats delict en de directe omgeving onderzocht van de brute overval van 29 maart jl

Op die dag werd een 76-jarige bewoner van de Voskeschestraat in zijn huis doodgeschoten door een overvaller die er met een kleine buit van door ging. De verdachte heeft gebruik gemaakt van een gestolen auto die later op de dag in Oss werd terug gevonden. De recherche is direct een groot onderzoek gestart en heeft met deze zaak veel publiciteit gezocht in onder andere het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant en het landelijke programma Opsporing Verzocht. Er zijn naar aanleiding van deze programma's meerdere tips binnen gekomen die door het team onderzocht worden.

De ME heeft dinsdag de omgeving van de woning onderzocht en de plaats waar de vluchtauto stond op het moment van de overval. Er zijn enkele voorwerpen aangetroffen die onderzocht worden. Uit dat onderzoek moet blijken of ze te herleiden zijn naar het misdrijf.
Provincie:
Tag(s):