maandag, 21. juni 2010 - 14:09

Molen in Veendam krijgt een nieuwe start

Veendam

Na een hele lange tijd gaan de deuren weer open van dé molen in Veendam. De molen is gekocht en opgeknapt door familie Grozema en wordt tijdelijk vrij beschikbaar gesteld voor een bijzondere expositie.

De robuuste en nostalgische uitstraling van dit monumentale pand gaan perfect samen met de kleurrijke en krachtige schilderijen van kunstschilder en artiest Jeroen Boerstra. Hij kwam in contact met de familie, omdat de molen sinds kort als kantoorruimte te huur staat. Al snel ontstond het idee om iets heel speciaals te organiseren zolang de molen nog leeg staat. Op deze manier krijgt de molen een eervolle nieuwe start. De expositie en een gedeelte van de molen zijn te bezichtigen op drie achtereenvolgende zondagen: 27 juni, 4 juli en 11 juli 2010 van 13:00 tot 16:00.

Iedereen is welkom en de koffie en ranja staan klaar.

Bezoekers betalen een eigen bijdrage waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel Stichting Paint 4 fun. Deze stichting is opgericht door Jeroen in maart 2007 en biedt gratis creatief vermaak voor kinderen en ouderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Provincie:
Tag(s):