vrijdag, 25. juni 2010 - 13:55

Motorrijder gewond na val op A20

Vlaardingen

Vrijdagmiddag omstreeks 13.20 uur is een motorrijder op de A20 bij Vlaardingen gewond geraakt na een val. Dit heeft het Korps landelijke politiediensten (KLPD) vrijdagmiddag laten weten.

Een traumaheli is ter plaatse geland. ‘De motorrijder is wel aanspreekbaar’, meldt het KLPD. De omstandigheden waaronder dit ongeval heeft plaatsgevonden zijn nog niet bekend. Het KLPD stelt een onderzoek in naar aanleiding van het ongeval.

Update 17.00 uur
'Bij het ongeval is mogelijk nog een andere auto betrokken die niet ter plaatse is gebleven', meldt het KLPD vrijdagmiddag. De motorrijder, een 22-jarige man uit Vlaardingen, is op de afrit ten val gekomen en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Hij ligt op dit moment op de intensive care van het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam met o.a. een gebroken nek en een gebroken arm.

Eén getuige meldde dat de motorrijder met een hard geluid voorbijkwam. De motorrijder kon kort worden gehoord en hij verklaarde dat hij ongeveer 110 km/uur heeft gereden en uit moest wijken voor een auto.

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) zoekt getuigen om de toedracht van het ongeval op de A20 ter hoogte van Vlaardingen duidelijk te krijgen. Informatie kan worden doorgegeven aan de Verkeerspolitie Waddinxveen op telefoonnummer 0180-635600.
Provincie:
Tag(s):