donderdag, 4. februari 2010 - 23:11

N277 afgesloten na ongeval

Odiliapeel

De provinciale weg N277, de Middenpeelweg, is donderdagavond enkele uren geheel afgesloten geweest tussen de Oudedijk en de Volkelseweg. De reden was dat er brokstukken van een auto op de rijbaan lagen na een eenzijdig ongeval.

De bestuurder van een bestelbusje, een 30-jarige man uit De Rips, was door onbekende reden van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Door de klap vlogen brokstukken van de auto terug de weg op. Het voertuig botste daarna nog tegen een andere boom. Een andere automobilist, een 58-jarige inwoner van Gemert, moest hard remmen voor een brokstuk op de weg waardoor de bestuurder van een derde auto, een vrouw van 38 jaar uit Venhorst, tegen hem aan reed.

De bestuurder van het bestelbusje raakte gewond bij de aanrijding en is door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd. De twee andere bestuurders raakten niet gewond. De politie sloot de weg af totdat de mensen van de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse klaar waren met hun onderzoek en de brokstukken van de weg waren.
Provincie:
Tag(s):