zaterdag, 27. februari 2010 - 22:52

Nathalie Arendsz Miss Drenthe Marathon 2010

Klazienaveen

De 19-jarige Nathalie Arendsz uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Drenthe Marathon 2010. Nathalie zal niet alleen voorop rijden in de open sportwagen die op de vrijdagavond voor de reclame karavaan rijdt maar zal op zaterdag 29 mei 2010 ook de prijzen uitreiken aan de winnaars van de 27e Unive Drenthe Marathon.

In sportief Klazienaveen is Nathalie voornamelijk bekend als speelster van de eerste damesselectie van de volleybalvereniging Tjoba. Sinds vier jaar maakt Nathalie hier deel van uit. De ploeg komt uit in de landelijke 2e Divisie.

"De Unive Drenthe Marathon is een fantastisch sportevenement voor Klazienaveen" aldus een enthousiaste Nathalie "zelf doe ik niet aan hardlopen maar ik vind het erg gezellig om de atleten vanaf het terras van zalencentrum Hoff te zien. Dit keer maak ik het wel van erg dichtbij mee, het lijkt me erg leuk".

Nathalie volgt de opleiding Verzorging aan het Drenthe College
Miriam's Haarsalon aan de Bereklauw verzorgt het haar van Nathalie op deze mooie dag, de visagiste is schoonheidssalon Ellie Wessel aan de Dordsedijk. Nathalie's kleding wordt verzorgt door Sandra's Boetiek aan de Langestraat en Schuurman Schoenen aan de Langestraat verzorgt de schoenen. De auto voor het vervoer van Miss Marathon wordt tenslotte beschikbaar gesteld door AGA Gordijnenatelier in Klazienaveen
Provincie:
Tag(s):