zaterdag, 9. januari 2010 - 11:56

Nieuwe parkeerloge in Hardenberg in gebruik

Hardenberg

De nieuwe parkeerloge op de parkeervoorziening Gedempte Haven in Hardenberg is deze week in gebruik genomen als centrale uitvalsbasis van de parkeerbeheerders en —controleurs. Dit heeft de gemeente bekendgemaakt.

De nieuwe parkeerloge staat op de hoek van de parkeervoorziening Gedempte Haven, aan de zijde van de Markt en Havenweg. Voorheen stond hier een tijdelijke unit die als tijdelijke parkeerloge fungeerde.

Deze week is de bedieningsapparatuur van de parkeersystemen verhuisd naar de nieuwe parkeerloge. Ook het portaal boven de ingang van de Gedempte Haven is inmiddels teruggeplaatst. De tijdelijke unit die tijdens de bouw van de nieuwe parkeerloge gebruikt werd als tijdelijk onderkomen voor de parkeerbeheerders is inmiddels verwijderd.

Dankzij de nieuwbouw heeft Hardenberg een parkeerloge die goed past bij de parkeervoorziening Gedempte Haven, Grand Café-Brasserie Dock's en het VVV-kantoor. De parkeerloge is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De parkeerloge is vanaf nu de centrale post van de parkeerbeheerders van parkeerdienstverlener P1. Parkeerders kunnen bij problemen via de intercom op de parkeerautomaten op deze drie parkeervoorzieningen contact opnemen met de parkeerloge.

De slagbomen kunnen vanuit de parkeerloge op afstand worden bediend. Door middel van camera's houden de medewerkers van P1 in de parkeerloge toezicht op de parkeervoorzieningen zodat ook de sociale veiligheid van de parkeervoorzieningen gewaarborgd is. De parkeerloge is ook de uitvalsbasis van de parkeercontroleurs.

Als extra service kunnen parkeerders in de nieuwe parkeerloge terecht met vragen of opmerkingen of om een abonnement voor de slagboomparkeerplaatsen aan te vragen.
Provincie:
Tag(s):