vrijdag, 26. maart 2010 - 10:27

Notaire benzinedief aangehouden

Zoetermeer

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft donderdag 25 maart 2010 omstreeks 15.00 uur een 21-jarige man uit Bergschenhoek aangehouden voor het tanken zonder betalen bij een tankstation langs de A12 ter hoogte van Zoetermeer.

Medewerkers van de verkeerspolitie Waddinxveen kregen de melding dat personeel van het tankstation de man mee naar binnen hadden genomen, nadat zij vastgesteld hadden dat de man al vaker ben hen had getankt zonder te betalen. Hij had de tank van zijn auto wederom met brandstof gevuld en gaf aan dat hij geen geld had om te betalen. Het personeel van het tankstation geloofde het verhaal niet dat hij zijn vader wilde bellen om het geld over te maken en belde de verkeerspolitie van het KLPD. De man gaf toe dat hij dat wel vaker tankte zonder te betalen, maar alleen als hij echt in geldnood zat.

Uit nader onderzoek bleek dat er nog vijf aangiftes voor het tanken zonder betalen tegen de man waren gedaan. De auto van de man is in beslaggenomen. Hij is na verhoor heengezonden.
Provincie:
Tag(s):