donderdag, 1. juli 2010 - 10:02

'Oma' blijkt drugskoerier te zijn

Maastricht

Toen agenten dinsdagmiddag in Maastricht een 75-jarige vrouw achter het stuur van een auto zagen zitten terwijl ze geen gordel droeg, besloten zij de vrouw hierover aan te spreken. De vrouw leek aanvankelijk de signalen van de agenten niet te zien of te horen, maar stopte na verloop van tijd toch.

Tot hun verbazing zagen de agenten echter dat de vrouw snel iets uit de auto gooide. Nog groter werd hun verbazing toen bleek dat het om een geringe hoeveelheid verpakte cocaïne ging. 

Op de vraag of ze nog meer verdovende middelen bij zich had, antwoordde de vrouw dat ze ook een kleine hoeveelheid weed bij zich had. Nadat ze was aangehouden, verklaarde de vrouw tijdens haar verhoor dat ze heel af en toe kleine hoeveelheden verdovende middelen vervoerde, waarvoor ze dan een geringe vergoeding kreeg. Volgens de vrouw had ze het geld nodig om haar huisdieren te onderhouden. In haar woning bleken tientallen katten rond te lopen. De vrouw verklaarde spijt te hebben en beloofde dit nooit meer te zullen doen.
Provincie:
Tag(s):