dinsdag, 9. maart 2010 - 17:29

Omniworld rekent af met Go Ahead-complex

Almere

(Elf Voetbal) FC Omniworld heeft maandagavond een einde gemaakt aan een beroerde reeks van resultaten tegen Go Ahead Eagles.

Na vijf edities zonder zege en maar één doelpunt tegen de Deventenaren, was de ploeg uit Almere dit keer met 2-0 te sterk.

De Almeerders hadden dit vooral aan Genaro Snijders te danken. De aanvaller wist al na vier minuten de 1 voor de thuisclub op het scorebord te brengen. De aanvaller kreeg van de Go Ahead-verdediging alle vrijheid en lifte de bal bekwaam over de uitgekomen sluitpost Remko Pasveer heen. Vijf minuten voor rust was het weer Snijders die doel trof met een lobje. De 2-0 ruststand bleek tevens de score na negentig minuten.

Met nu tien punten achterstand lijkt Go Ahead Eagles definitief een streep door de titelaspiraties te kunnen zetten. FC Omniworld blijft veertiende, maar hoeft door een sterke reeks niet meer voor het degradatiespook te vrezen.