woensdag, 3. februari 2010 - 21:38

Onderkoelde vrouw overleden

Spijkenisse

De vrouw die donderdag 28 januari aangetroffen werd in het water in Spijkenisse is dinsdagavond 2 februari aan haar verwondingen overleden. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

De politie kreeg de 28ste rond kwart voor zeven de melding dat er een onbeheerde fiets op het ijs bij de Malledijk lag. Hierop is er direct een onderzoek ingesteld met een politiehond. Deze vond op enige afstand van de fiets een vrouw die gedeeltelijk in het water lag.

De 43-jarige inwoonster van Spijkenisse is in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus MC. Behandeling mocht niet meer baten. De vrouw is in het ziekenhuis overleden.

Uit onderzoek bleek dat de vrouw donderdagochtend op haar beige damesfiets met twee fietstassen en een mandje voorop onderweg was naar haar werk. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw in het water gekomen is.

Een team van rechercheurs zet het onderzoek naar de exacte toedracht voort. Hierbij willen zij graag in contact komen met nog meer getuigen. Getuigen die informatie hebben, worden dringend verzocht contact op de nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt u informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):