zondag, 23. mei 2010 - 13:57

Ongeluk met quad wordt man fataal

Rucphen

Een man is zondag in het Brabantse Rucphen om het leven gekomen bij een ongeluk met een quad. Een andere man raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Bij een eenzijdig ongeval met een quad aan de Hellemonsdreef is zondagmorgen rond 11:30 uur een 18-jarige inwoner van Rucphen om het leven gekomen en raakte de bestuurder van het vierwielig motorvoertuig zwaar gewond. De man is woonachtig in Zundert. Hij is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.

Het tweetal was net samen op de quad vertrokken vanaf een erf voor een rit op een nabij gelegen terrein in het buitengebied van Rucphen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur, waardoor de Quad over de kop sloeg.

De Rucphense passagier was op slag dood. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het onderzoek. Verkeersongevalanalisten hebben een sporenonderzoek uitgevoerd. De familie is door de politie op de hoogte gesteld van het noodlottig ongeval.
Provincie:
Tag(s):