maandag, 8. februari 2010 - 19:15

Ook banden geprikt in Grubbenvorst en Tegelen

Na Venlo zijn er nu ook tientallen banden lek gestoken in Grubbenvorst en Tegelen.

In Grubbenvorst heft de politie zaterdagavond zes aangiftes ontvangen van gedupeerden van wie een of twee autobanden waren lekgestoken. Rond 20.00 uur kwam de eerste melding bij de politie binnen. Vijf personenauto's die geparkeerd stonden op een parkeerplaats aan de Heideweg en drie auto's die geparkeerd stonden bij het Roermonds Kwartier werden in een of twee banden geraakt. Zes eigenaren hebben inmiddels aangifte gedaan. Direct na de eerste melding heeft de politie een sms-alert verstuurd. Dit heeft wel reactie opgeleverd maar nog niet geleid tot aanhoudingen.

In Tegelen ontving de politie maandagochtend omstreeks 4.00 uur ontving de politie de eerste melding van een eigenaar van personenauto die ontdekte dat de autobanden van zijn auto vernield waren. Na onderzoek bleek dat er van zeker 30 auto's de banden lek gestoken zijn. Alle auto's waar de banden van vernield zijn stonden geparkeerd aan de Beekpunge en aan de Boskamp.

De politie roept gedupeerden aangifte te doen en neemt de zaak hoog op. Ze roept mensen op om bij verdachte situaties direct de politie te bellen zodat de meldkamer direct een patrouille kan sturen. Mensen die iemand op heterdaad betrappen kunnen direct bellen met 112. Tevens bestaat ook de mogelijkheid om via Meld Misdaad Anoniem tips door te geven via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):