maandag, 24. mei 2010 - 9:57

Opnieuw aandacht voor woningoverval in Venlo

Venlo

De politie weet inmiddels, dankzij tips, de identiteit van één van de overvallers van een woningoverval aan de Onyx in Venlo. Omdat de politie de verblijfplaats tot nu toe nog niet heeft kunnen achterhalen van deze man laat de politie dinsdagavond in de uitzending van Opsporing Verzocht nogmaals de foto zien van deze man. Tevens zal in de uitzending de identiteit van de man bekend gemaakt worden. De voorzitter van het College van procureurs-generaal heeft hiervoor toestemming verleend.

Opsporing Verzocht besteedde een aantal maal aandacht aan deze woningoverval. Daarnaast zullen de beelden van de twee andere overvallers ook weer te zien zijn en hoopt de politie op deze manier de zaak alsnog te kunnen oplossen.

De drie gewapende mannen drongen op woensdag 17 maart om 9.30 het huis van een sieradenhandelaar aan de Onyx binnen. Twee aanwezige zussen werden bedreigd en vastgebonden, daarna werd de woning doorzocht. Er zijn onder meer sieraden buitgemaakt.

Omdat een deel van de buit later teruggevonden werd in een container in vakantiepark Wolfsven aan de Patrijslaan in Mierlo, zal de zaak ook uitgezonden worden in het opsporingsprogramma van bureau Brabant.
Provincie:
Tag(s):