maandag, 15. februari 2010 - 15:53

Passagier ongeval Wissenkerke overleden

Wissenkerke

Maandagmorgen is een 18-jarige jongeman uit de gemeente Noord-Beveland in het ziekenhuis in Brugge (België) overleden. Hij was zondagmiddag om 16.30 uur als passagier bij het ongeval op de Oost westweg in Wissenkerke betrokken. 'Het ongeval is veroorzaakt door een voorrangsfout', meldt de politie maandag.

Eén personenauto reed over de Oost westweg, kwam uit de richting van Goes en reed op de kruising rechtdoor richting Kamperland. In de auto zaten vijf inzittenden. Zij zijn na het ongeval naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen gebracht. Naar omstandigheden maken deze mensen het goed.

De aanrijding werd veroorzaakt door een personenauto die uit de richting Geersdijk kwam, de Oost westweg opreed en linksaf richting Kamperland wilde rijden. Hierbij verleende hij geen voorrang en werd aan de zijkant aangereden. In de auto zaten twee inzittenden.

De passagier van deze auto betreft de 18-jarige jongeman, die maandagmorgen is overleden. De bestuurder is een 21-jarige man eveneens uit de gemeente Noord-Beveland. Hij is met ernstig nekletsel via het ziekenhuis in Goes naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en zoekt nog getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Goes of bellen met telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):