maandag, 26. juli 2010 - 13:09

Picknick Stadspark druk bezocht

Vlissingen

Met de aanblik van lange tafels met bloemen en fruit erop, diverse buffetten met warme en koude snacks, een espressobar, een goochelende ijscoman én een stralende zon, waanden ook thuisblijvende vakantiegangers zich op zaterdag 24 juli even in Toscane.

Zo’n 350 mensen bezochten de jaarlijkse Picknick in Stadspark Scheldekwartier. Een live band, een vuurspuwende kok en diverse kinderactiviteiten zorgden voor een feestelijke omlijsting van het geheel.

Wethouder Jacques Suurmond die om 12.00 uur de Picknick in het Park officieel opende ,verwoordde de gedachte van de gemeente achter deze en andere activiteiten in het Stadspark:

“Over een aantal jaren staan hier een groot aantal woningen. Maar voorlopig gebruiken we dit gebied als Stadspark waarin verschillende evenementen plaatsvinden. Hoe vaak en hoeveel we dat kunnen doen, dat hangt uiteraard af van budgetten. Maar een dergelijke Picknick die inmiddels een traditie is geworden, een Watersportdag, Vlissingen Maritiem en vele andere activiteiten zorgen voor een levendig gebied, waar vooral in de zomermaanden regelmatig iets te doen is voor jong en oud. “
Provincie:
Tag(s):