vrijdag, 23. april 2010 - 10:37

Politie doet onderzoek naar mishandeling baby

Ede

De recherche in Ede is dinsdag 20 april een onderzoek gestart naar aanleiding van een aangifte die zij ontving van het AMK (Advies –en Meldpunt Kindermishandeling).

Er werd door een vertrouwensarts van het AMK aangifte gedaan in verband met een vermoeden van mishandeling van een jongetje uit Ede van ruim twee maanden oud. Het kindje ligt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis.

Het kindje raakte op dinsdag 6 april, in zijn woning in het Beatrixpark, tijdens het voeden buiten bewustzijn waarna het door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Door de aard van de verwondingen en de mogelijke oorzaak ervan rees het vermoeden dat er sprake was van geweld. Door de vertrouwensarts van het AMK werd er aangifte gedaan bij de politie, die vervolgens een onderzoek instelde. Het is de recherche nog niet duidelijk wat er gebeurd is met het kindje en wie er mogelijk verantwoordelijk is voor het letsel. Vandaag zal er door de recherche een sporenonderzoek in de woning van de ouders worden gedaan. Ook zal er nog een buurtonderzoek worden gehouden.
Provincie:
Tag(s):