zondag, 14. februari 2010 - 0:10

Politie doet onderzoek naar mogelijke ontvoering

De mishandeling van een 31-jarige man in Rietmolen op zaterdag 7 februari j.l blijkt mogelijk een niet op zichzelf staand feit te zijn geweest. Een 21-jarige vrouw is die middag vermoedelijk tegen haar wil meegenomen.

Naast de die nacht aangehouden verdachte worden nog twee mannen verdacht van betrokkenheid bij deze mogelijke ontvoering. Beide mannen (25 en 28 jaar) hebben zich op woensdag 10 februari bij de politie gemeld en zijn aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 17.00 uur een melding dat er een man aan de Ravenhorst in Rietmolen ernstig gewond was. Het slachtoffer bleek een 31-jarige in Rietmolen verblijvende Pool. Hij bleek ernstig mishandeld te zijn en is naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen.

Een 21-jarige vrouw die daar ook aanwezig was zou vervolgens tegen haar wil door drie mannen in een auto zijn meegenomen. Aangezien hier duidelijkheid over verkregen moest worden èn de veiligheid van de vrouw niet in gevaar moest worden gebracht, is de politie achter de schermen direct een uitgebreid onderzoek begonnen.

De politie zoekt voor het onderzoek contact met getuigen. Specifiek wordt gezocht naar mensen die bij een benzinestation in de buurt van Groenlo of Lichtenvoorde een rode Ford Mondeo stationwagon hebben gezien. Men kan bellen met 0900 — 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 — 7000.
Provincie:
Tag(s):