zaterdag, 17. juli 2010 - 13:15

Politie houdt twee verdachten aan na schietincident

Eindhoven

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag kort na middernacht twee verdachten uit Eindhoven aangehouden. Het gaat om een vrouw van 47 jaar en een man van 42 jaar. Beide worden verdacht van betrokkenheid bij een schietincident die nacht.

Vrijdagavond omstreeks 23.30 uur vond op de Venstraat een schietincident plaats. Volgens ooggetuigen kwam er door de staat een auto voorbijrijden, die op een van de woningen een schot loste. Daarbij raakte een benedenraam aan de voorzijde van de woning beschadigd. De bewoners van de woning bleven ongedeerd.

Aan de hand van (oog)getuigen kon de man op de Needestraat worden aangehouden. In zijn woning in het stadsdeel Strijp werd een vuurwapen aangetroffen. Tijdens de huiszoeking in de woning werd de 47-jarige bewoonster aangehouden. Later in de nacht werden nog op twee andere plaatsen huiszoekingen verricht. Namelijk in het stadsdeel Woensel-Noord en Strijp. In het Strijpse pand werd eveneens een vuurwapen aangetroffen. Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.
Provincie:
Tag(s):