zondag, 3. januari 2010 - 12:18

Politie onderzoekt steekincident Maasboulevard

Rotterdam

De recherche van het district Oost onderzoekt de toedracht van een steekpartij tijdens een feest in Tropicana aan de Maasboulevard. Hierbij liepen zondagochtend rond vijf uur twee mannen verschillende steekwonden op.

De aanleiding tot de steekpartij zou een onenigheid geweest zijn tussen de drie. Een van hen stak de andere twee verscheidene malen waardoor zij gewond raakten. De verdachte, een 34-jarige Rotterdammer, raakte bij die actie zelf ook gewond aan zijn hand. De man werd overmeesterd door een beveiliger en vastgehouden voor de politie. Hij werd na hun komst aan hen overgedragen. De twee slachtoffers, beiden afkomstig uit Rotterdam en 30 en 31 jaar oud, zijn overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Beiden worden daar geopereerd.

De verdachte is voor behandeling naar het IJsselland Ziekenhuis vervoerd en daarna overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De recherche stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van de steekpartij en hoort daarom getuigen die ook op het feest aanwezig waren.
Provincie:
Tag(s):