donderdag, 17. juni 2010 - 16:48

Politie opzoek naar dader overval Kruidvat (videobeelden)

Groningen

De politie is op zoek naar de gewapende overvaller op de Kruidvat, in het winkelcentrum, aan de Siersteenlaan in Groningen. Op donderdag 10 juni 2010, omstreeks 20.45 uur, nadat de laatste klant de winkel heeft verlaten, loopt de man de winkel binnen. Terwijl hij naar de kassa loopt haalt de man een mes uit de tas en bedreigde een medewerkster.

Nadat zij een onbekende hoeveelheid geld heeft afgegeven verlaat de verdachte de Kruidvat en loopt dan weg in de richting van de parkeerplaats aan de achterzijde van het winkelcentrum (Platinalaan). De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij had een normaal postuur en was ongeveer 1.85 mtr. De man was gekleed in een zwarte trui met een grijze en witte horizontale streep over de buik/borst. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek, witte sportschoenen en een witte baseballpet. Een bewakingscamera heeft beelden van de overvaller gemaakt.


Op het YouTube-kanaal van Regiopolitie Groningenkan de opname worden bekeken.

De politie wil graag in contact komen met iedereen die deze man herkent of aanvullende informatie heeft. Dat kan via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Provincie:
Tag(s):