dinsdag, 23. februari 2010 - 9:58

Politie plaatst stoepbord in onderzoek overval

Venlo

Op woensdag 24 februari zal de politie, in verband met een overval aan de Boerhaavestraat in Venlo, flyers verspreiden en een stoepbord plaatsen in de omgeving van een supermarkt aan de Veldenseweg en de Strealseweg. Door getuigen werd de verdachte van deze overval aan de hand van de compositietekening onlangs herkend en gezien in deze omgeving.

De verdachte werd op zondag 7 februari voor het laatst daar gezien. Hij liep toen in gezelschap van een lange man over de Veldenseweg in de richting van de Straelseweg en liep vervolgens naar het centrum. De verdachte droeg toen weer dezelfde camel kleurige houtje touwtje jas en had de capuchon over het hoofd getrokken.

Door het uitdelen van flyers en het plaatsen van een stoepbord op de looproute van de verdachte hoopt de politie meer informatie te krijgen over deze man. Op de flyers en het stoepbord staat onder andere een foto van de jas die de verdachte tijdens een van de incidenten droeg en een foto van de compositie tekening.

De flyers zullen die dag uitgedeeld worden in de nabijheid van de supermarkt aan de Straelseweg — Veldenseweg. Daar zal ook de hele dag het stoepbord staan.
Op 9 februari besteedde het programma Opsporing Verzocht al eerder aandacht aan deze zaak. De politie kreeg naar aanleiding van deze uitzending 20 tips
Het is de eerste keer dat de politie Limburg-Noord gebruikt maakt van een zogenaamd stoepbord om een verdachte op te sporen. De politie hoopt op deze manier deze zaak alsnog te kunnen oplossen.
Provincie:
Tag(s):