donderdag, 4. februari 2010 - 16:51

Politie treft dode vrouw in woning Almelo

Almelo

Op donderdagochtend 4 februari 2010 werd er melding bij de politie gedaan van een inbraak in een woning aan de Ambtstraat in Almelo. De politieagenten die ter plaatse kwamen troffen in deze woning een 25-jarige man aan. De man is aangehouden omdat hij verdacht werd van inbraak in de woning.

Even later kwam er een verontruste melding binnen van een medewerkster van de Alpha-hulp. Zij kreeg geen contact met haar 73-jarige cliënte, wonende in een andere woning aan de Ambtstraat in Almelo. Politieagenten hebben de voordeur van de woning geforceerd en troffen de 73-jarige vrouw levenloos aan. De politie gaat er van uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gebracht.

Vandaag, donderdag 4 februari 2010, werd ook verder gegaan met het technisch onderzoek in en om de woning aan de Goossenmaatsweg in Almelo. Tevens werd het buurtonderzoek voortgezet.
Op woensdag 3 februari omstreeks 20.00 uur kwam een melding binnen bij de politie over een verdachte situatie bij een woning aan de Goossenmaatsweg in Almelo. De politieagenten die naar deze woning gingen troffen het levenloze lichaam van de bewoner, een 53-jarige man, aan. Dit weekend wordt sectie verricht op beide stoffelijke overschotten door het Nederlands Forensisch Instituut om de doodsoorzaak te kunnen vaststellen.

Er wordt onderzocht of de drie bovenstaande misdrijven verband houden met elkaar.
Provincie:
Tag(s):