maandag, 27. september 2010 - 8:24

Politie zoekt getuigen in zaak vermiste Farida

Spijkenisse

Sinds donderdag 5 augustus 2010 wordt de 21-jarige Farida Zargar vermist.

Nadat zij die dag omstreeks 17.15 uur haar werk verliet, heeft niemand meer iets van haar vernomen. Direct nadat zij als vermist is opgegeven, is de politie een onderzoek gestart. Hierbij is gebruik gemaakt van speurhonden en een helikopter.

De recherche heeft de tips naar aanleiding van het programma Tros Vermist, Hart van Nederland en andere getuigenoproepen in de media, nagenoeg allemaal nagelopen. De resultaten van het onderzoek en de binnengekomen tips hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Farida op dit moment is of wat er met haar gebeurd is. De politie houdt daarom alle opties nog open.

Vragen politie

Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die meer weten over de verdwijning van Farida en waar zij mogelijk verblijft, maar wil ook graag zicht krijgen op de periode voor haar verdwijning. Met wie had zij bijvoorbeeld regelmatig contact, wie weet wat haar (dagelijks) bezighield?

Daarom gaat de politie deze week actief via de media burgers om informatie vragen. Ook worden er flyers uitgedeeld en posters opgehangen op verschillende locaties waar Fardia regelmatig kwam en volgens getuigen mogelijk gezien is.

Farida Zargar heeft een blanke huidskleur en een normaal postuur. Ze heeft lang donker haar dat zij in een paardenstaart droeg. Zij is tussen 1.60m en 1.65m lang en heeft groen/grijze ogen. Verder heeft zij een piercing in haar tong, schoenmaat 39 en spreekt zij vloeiend Nederlands en Russisch.
Farida is in het bezit van een grijze herenfiets.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het speciale telefoonnummer 0800-7444488.
Provincie:
Tag(s):