zaterdag, 6. maart 2010 - 16:20

Politie zoekt getuigen van ongeval in Bedum

Bedum

De politie zoekt getuigen van een aanrijding die vrijdagmiddag 5 maart 2010 om 17.07 uur plaats heeft gevonden op de kruising Lijnbaan met de Schoolstraat in Bedum.

De politie werd naar de woning van een 16-jarig meisje in Bedum gestuurd. Daar vertelde de 16-jarige dat zij rijdend op haar fiets op de betreffende kruising was geschept door een onbekende donkerblauwe personenauto. De bestuurder van de auto had volgens het meisje de binnenbocht genomen. De 16-jarige werd geschept en zij kwam na de aanrijding met een klap op het wegdek terecht. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door zonder zijn identiteit kenbaar te maken en zich te ontfermen over het gewonde meisje.

Schade en summier signalement

Mogelijk dat de doorgereden auto schade heeft aan de linkervoorkant, spatbord en motorkap. Volgens het slachtoffer zat een blanke man van ongeveer 40 tot 50 jaar in de auto. Het meisje heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. Zij heeft in ieder geval kneuzingen op het hele lichaam overgehouden aan het ongeluk. De politie zoekt getuigen van het ongeval. Mensen die iets van het ongeval hebben gezien of iets kunnen zeggen over de identiteit van de bestuurder en/of de doorgereden auto, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Dit kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):