maandag, 14. juni 2010 - 21:00

Politie zoekt getuigen van twee mishandelingen

De politie Limburg-Noord stelt een onderzoek in naar een mishandeling die zaterdagmiddag plaatsvond op de Raadhuisstraat/Dr. Ariensstraat in Panningen.

Getuigen meldden de politie dat een man op een fiets geslagen en geschopt werd door een aantal personen op bromfietsen. Gezien het ingestelde onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die iets gehoord of gezien hebben en vraagt de politie de man die mishandeld is, zich te melden. Het gaat om een man met een normaal postuur, een kalend hoofd en een bruine leren jas. De man fietste samen met een vrouw met grijs haar.

In Maastricht onderzoekt de politie Limburg-Zuid een mishandeling, waarbij afgelopen donderdagavond een vrouw is mishandeld in een supermarkt.

Twee mannen zouden een 26-jarige vrouw uit Maastricht hebben mishandeld in een Supermarkt aan de Dagobertstraat in Maastricht. De vrouw raakte gewond aan haar benen. De mishandeling heeft rond 22.20 uur plaatsgevonden. De betrokkenen kregen echter voor de supermarkt al onenigheid. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.
Getuigen van deze mishandelingen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):