dinsdag, 16. maart 2010 - 19:09

Politie zoekt getuigen verkeersruzie nabij Loppersum

Loppersum

De politie doet onderzoek naar een verkeersruzie die zaterdagmiddag 6 maart plaatsvond in de omgeving van Loppersum. De politie heeft met de betrokken automobilisten gesproken, maar is op zoek naar getuigen om meer duidelijkheid te krijgen.

Bij de ruzie waren de bestuurders van een donkerkleurige BMW en een donkerkleurige, kleine Citroen betrokken. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Loppersum.

De onenigheid ontstond die middag rond 17.00 uur doordat de bestuurders van de auto’s tussen Godlinze en Zeerijp moesten wachten bij een wegversperring. Bij die wegversperring zouden over en weer onaardigheden zijn geuit. Nadat de versperring was opgeheven, reden beide voertuigen met hoge snelheid richting Zeerijp. Daar haalde de kleine Citroen de BMW in werd de bestuurder gedwongen te stoppen. Hier ontstond een schermutseling.

De politie wil achterhalen wat zich precies heeft voorgedaan. Ze wil daarom in contact komen met mensen die meer informatie hebben. Zo wil de politie graag spreken met de bestuurder van een rode auto –vermoedelijk Ford Escort– die bij de wegversperring stond. Ook anderen kunnen zich melden via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):