dinsdag, 5. januari 2010 - 13:19

Politie zoekt getuigen zware mishandeling en aanranding

Wanroij

Op vrijdagochtend 1 januari jl. werden rond 6.30 uur op de Molenstraat twee vrouwen van 20 en 21 jaar uit Nijmegen en Tilburg, ernstig mishandeld en aangerand. De vrouwen hadden Oud en Nieuw gevierd in een bekende uitgaansgelegenheid in Ledeacker en waren op weg naar huis op de fiets.

Vermoedelijk zijn zij opzettelijk met een personenauto aangereden door een man die zich waarschijnlijk al in die omgeving had opgehouden. Bij de aanrijding kwamen ze allebei ten val. De man kwam uit de auto en mishandelde beide vrouwen op grove wijze en één van de vrouwen werd seksueel aangerand. Omdat beide vrouwen zich hevig verzetten, staakte de dader zijn handelingen en is met zijn auto weggereden. De slachtoffers hebben beiden aanzienlijk letsel opgelopen en zijn onder medische behandeling gesteld.

De man reed in een rode Opel Corsa vermoedelijk van het bouwjaar 2001. Op de plaats van de aanranding is de linker buitenspiegel teruggevonden. Het wordt niet uitgesloten dat deze auto dus beschadigd is aan de linker voorzijde. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gehoord of gezien, of die iets weten over de rode Opel Corsa, en verzoekt hen contact op te nemen met telefoonnummer: 0900-8844. In de uitzending van Bureau Brabant, het regionale opsporingsprogramma van Omroep Brabant, wordt op maandag 11 januari 2010 aandacht aan deze zaak besteed.
Provincie:
Tag(s):