woensdag, 6. januari 2010 - 22:17

Politie zoekt slachtoffer van aanranding

Maastricht

De politie in Maastricht is op zoek naar een jonge vrouw die afgelopen maandag tussen 10:45 en 11:00 uur slachtoffer is geworden van een aanranding op de hoek Brusselsestraat / Kommel in die plaats.

Op het moment dat de vrouw onzedelijk door een man werd betast, reed een automobilist voorbij. Toen deze zag wat er gebeurde, besloot hij direct in te grijpen. De man achtervolgde de dader die er te voet vandoor ging en belde ondertussen de politie. De achtervolging eindigde op de Kruisherengang, waar de getuige samen met de inmiddels gearriveerde agenten de dader wist aan te houden. Het blijkt te gaan om een 65-jarige man uit Maastricht.
De politie is op zoek naar het slachtoffer van de aanranding, die na de aanhouding van de man niet meer in de omgeving werd aangetroffen. Het gaat om een jonge vrouw (geschatte leeftijd 19 - 20 jaar). Zij droeg op het moment van de aanranding glimmende donkere laarzen, een blauwe jeansbroek en een lange muisgrijze jas. De vrouw heeft glad donker haar en spreekt volgens de getuige Nederlands.
Provincie:
Tag(s):