donderdag, 18. maart 2010 - 19:21

Politie zoekt verdachte mannen op dak in Veendam

Veendam

In het onderzoek naar de brandstichtingen in Veendam is de politie opzoek naar twee jongemannen. De twee zijn in de nacht van zondag op maandag gezien op het dak van een pand in de Kerkstraat, zo meldt de politie Groningen.

Het tweetal heeft een blanke huidskleur. Een van mannen is ongeveer 1,65 a 1,68 meter lang en droeg een donkere gewatteerde jast tot op de heupen, een donkere broek en donkere sportschoenen. Hij had op zijn hoofd een donkere baseballpet met de klep aan de zijkant.
De tweede persoon is langer dan de eerste en was kaal of had kort stekelhaar. Hij droeg een donker jack tot op de heupen, een broek met het kruis bijna tussen de knieën en mogelijk sportschoenen.

De politie doet een beroep op een ieder die meer informatie heeft over de branden om dit te melden bij de politie. Ook mensen die kort na het ontstaan van de branden foto- en/of filmmateriaal hebben gemaakt, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. Mensen die anoniem over deze zaak willen spreken met de politie, kunnen dit doen door contact op te nemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE). De CIE is voor het onderzoek bereikbaar via 06-44923562.
Provincie:
Tag(s):