zondag, 25. april 2010 - 14:17

Politieman 'met ballen' figureert bij motorstunts

Leusen

In Leusden gaf voormalig wereldkampioen en meervoudig Europees kampioen stuntrijden op de motor Kevin Carmichael zaterdag een stuntshow. Zijn ‘slachtoffer’ bij een paar van zijn adembenemende stunts was een moedig politieman die een blind vertrouwen scheen te hebben in de kwaliteiten van de stuntman.

Kevin nodigde een toevallig bij de stunts aanwezige agent uit bij twee van zijn zeer gevaarlijke stunts. Bij de eerste stunt moest de agent wijdbeens op de grond gaan zitten met de handen voor zijn ogen.

De stuntman reed in volle vaart op de politieman af en kneep enkele centimeters voordat zijn voorwiel de ‘edele delen’ van de agent zou raken zijn voorrem in waardoor de achterkant van de motor de lucht in vloog.

Bij zijn tweede stunt moest de politieman plat op zijn buik gaan. De stuntman reed vervolgens weer in volle vaart op het hooft van de politieman af. Toen het voorwiel vlakbij zijn hoofd was gekomen remde de stuntman met zijn voorrem waardoor de achterkant van de motor over de agent schoot.

De moedige agent kreeg na afloop een daverend applaus voor zijn ‘vrijwillige’ bijdrage aan de show.
Provincie:
Tag(s):