zondag, 16. mei 2010 - 11:42

Politieonderzoek na zedendelict in Almere

Almere

District Recherche Almere is dringend op zoek naar getuigen die zich vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur bevonden in de buurt van de Vondelstraat en de Hollandse Kant in Almere.

In die omgeving is een minderjarige slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf, gepleegd door een onbekend manspersoon. Op de plek waar vermoedelijk het misdrijf heeft plaatsgevonden werd door rechercheurs en forensische specialisten die avond en nacht direct een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd.

Mobiele Eenheid
Direct na de melding werd er in een ruime omgeving van de plek van het delict gezocht naar de dader, deze werd echter niet meer aangetroffen. Later die avond werden leden van de Mobiele Eenheid opgeroepen om mee te helpen bij het onderzoek. Zij werden ingezet voor de zoektocht naar mogelijk achtergebleven sporen in de omgeving van het misdrijf.

Enkele sporen die vermoedelijk iets te maken kunnen hebben met het misdrijf zijn in beslag genomen. Diverse agenten en rechercheurs zijn deze zaterdag bezig met het onderzoek, waarvan een uitgebreid buurtonderzoek een onderdeel is.

De politie vraagt getuigen dringend contact op te nemen.
Provincie:
Tag(s):