donderdag, 4. februari 2010 - 19:40

Popstar Wesley krijgt eigen reallifesoap

Amsterdam

Een week na zijn overwinning in Popstars start SBS 6 een reallifesoap rondom de sympathieke Wesley Klein. In 'Popstar Wesley: Op weg naar de Top' wordt de voormalige betontimmerman uit Leiden met een camera op de voet gevolgd. Gedurende vier zaterdagen wordt na de late editie van Shownieuws getoond wat voor impact Wesley’s deelname aan de populaire talentenjacht heeft gehad. Hoe gaat hij om met zijn enorme succes en wat staat de 21-jarige Wesley en zijn familie de komende periode allemaal te wachten?

Wesley Klein, dé nieuwe popsensatie van Nederland, schittert vanaf zaterdag 6 februari in zijn eigen real life soap Popstar Wesley: Op weg naar de Top. SBS 6 toont in de serie onder andere wat de gevolgen zijn van Wesley’s glansrijke overwinning voor hemzelf, maar ook voor zijn zwangere vriendin Nelly en zijn ouders Petra en Richard. Tevens zien we hoe Wesley omgaat met zijn populariteit in Nederland.

De winnaar van Popstars beëindigde eerder deze week zijn werkzaamheden als betontimmerman, zodat hij zich volledig kan storten op een droomcarrière als zanger. Zijn single ‘You Raise Me Up’ wordt sinds de finale vorige week massaal gedownload en vanaf zaterdag is deze ook in de winkels verkrijgbaar.
Categorie:
Tag(s):