zaterdag, 22. mei 2010 - 17:09

Richard Moti gekozen als nieuwe fractievoorzitter PvdA Rotterdam

Rotterdam

De PvdA Rotterdam heeft vandaag unaniem Richard Moti gekozen als nieuwe fractievoorzitter.

Met Richard Moti als fractievoorzitter heeft de PvdA een stevig en ervaren politiek leider aan het roer. Moti:” Met het vertrouwen van mijn fractie ga ik mij de komende periode inzetten voor een Rotterdam, waarin iedereen meetelt en meedoet.

Iedereen weet dat er veel zal moeten worden bezuinigd. Maar wij gaan ervoor zorgen dat Rotterdamse kinderen alle mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen, jongeren een baan kunnen krijgen na hun studie en ouderen niet in de kou komen te staan.”

Richard Moti, 30, is sinds april 2002 raadslid voor de PvdA in de Rotterdamse gemeenteraad. De laatste vier jaar was Moti verantwoordelijk voor bestuur, veiligheid en middelen en was hij de vice-fractievoorzitter. Naast zijn raadslidmaatschap is Richard Moti vakbondsbestuurder voor FNV Bondgenoten. Moti woont in Rotterdam Delfshaven.

De afgelopen maanden speelde Moti een grote rol bij de gemeenteraadsverkiezingen. Als campagneleider in de periode in aanloop tot de verkiezingen en als onderhandelaar, samen met Dominic Schrijer, namens de PvdA in de periode daarna.

Het fractiebestuur van de PvdA bestaat naast Moti als voorzitter uit de volgende personen: Marco Heijmen wordt vice-fractievoorzitter, Leo Bruijn penningmeester, Tunahan Kuzu wordt secretaris en Rita Brons secretaris P&O.
Provincie:
Tag(s):