maandag, 26. april 2010 - 9:56

Rotterdamse drugsrunners aangehouden op A73

De politie heeft zondagochtend omstreeks 03.30 uur drie mannen op de A73 aangehouden na een nachtelijke achtervolging. De drie blijken drugsrunners te zijn, zo meldt de politie Limburg-Noord.

De politie kreeg een melding van een bestuurder van een Frans voertuig die werd achtervolgd door een auto met daarin de drie verdachten. De verdachten wilden de Fransman en z’n partner laten stoppen. Toen zij dit niet deden, zetten ze de achtervolging in waarna er een verkeersonveilige situatie ontstond. De verdachten gooiden daarbij met bierflesjes naar het voertuig, waardoor de auto beschadigd raakte. Uiteindelijk kon de politie de verdachten tot stoppen dwingen aan het einde van de Roertunnel bij de A73.
De politie trof een minimale hoeveelheid hennep en een stoelpoot aan in de auto van de verdachten. De verdachten zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek. Het betreft drie mannen van 21, 22 en 23 jaar uit Rotterdam. De slachtoffers bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij.
Provincie:
Tag(s):