woensdag, 17. maart 2010 - 11:47

Sander V. nam Milly mee en vermoordde haar in zijn woning

Dordrecht

Sander V., de 26-jarige agent van de regiopolitie Rotterdam-Rijnmond is de man geweest die bij Milly voor de deur stond toen zij haar moeder aan de telefoon had. Dat het om een buurman ging zou Milly ook tegen haar moeder hebben gezegd tijdens het laatste telefoongesprek. Dit maakte hoofdofficier van justitie Van Beek woensdag bekend tijdens een persconferentie.

Omdat men deze kennis had, richtte men de opsporing ook op de directe omgeving van de woning. De 'buurmannen' zijn allemaal door de politie gehoord en de verdachte agent kon op een aantal vragen geen antwoord geven. Hierover zou Sander V. later worden gehoord.

Volgens Van Beek zou V. omstreeks 17.30 uur bij de familie Boele voor de woning hebben gestaan en Milly hebben meegenomen naar zijn woning. Diezelfde avond heeft de verdachte Milly om het leven gebracht en in zijn achtertuin begraven. Hoe V. haar om het leven heeft gebracht is nog niet bekend. Dit zal de sectie op het lichaam van Milly moeten uitwijzen.

Dinsdagmiddag, tien dagen na zijn daad, vertelde Sander V. dit tegen zijn vriendin, die eveneens werkzaam is bij de politie. Deze heeft tegen V. gezegd dat er niets anders opzat dan zich te melden bij de politie. Dit heeft V. omstreeks 16.00 uur gedaan.

Ook zal de sectie moeten uitwijzen of sprake is geweest van seksueel misbruik.
Provincie:
Tag(s):