maandag, 11. januari 2010 - 15:32

SBS zend kijk in leven van ‘Octomom’ uit

Amsterdam

Een jaar na de geboorte zend SBS6 de exclusieve documentaire uit over ’s werelds eerste en enige overlevende achtling. Nadya Suleman, nu beter bekend als ‘Octomom’, gaf Eyeworks van Reinout Oerlemans de gelegenheid om haar dagelijkse leven met in totaal veertien kinderen op camera vast te leggen.

Een zeer ongewoon en hectisch bestaan waar heel Amerika vol bewondering over sprak, totdat Nadya’s achtergrond onthuld werd. Octomom, het ware verhaal van de moeder van een achtling is donderdag 21 januari om 23.15 uur te zien bij SBS 6.

De Amerikaanse Nadya Suleman zag haar leven veranderen toen ze beviel van ’s werelds eerste achtling.

Een medisch wonder, maar wel een hele zware. Vier babysitters per dag, duizend dollar aan eten per week en meer dan vijfhonderd luiers per maand zijn er voor nodig om het huishouden van Nadya en haar kinderen draaiende te houden. En daar blijft het niet bij. Met drie uurtjes slaap per nacht en alle aandacht die ze kan geven, heeft Nadya geen dagtaak maar een levenstaak aan het opvoeden van haar veertien kinderen. Haar levensdoel - moeder worden van een groot gezin - heeft ze dan ook ruimschoots bereikt.
Categorie:
Tag(s):