vrijdag, 23. april 2010 - 15:11 Update: 08-07-2014 1:04

Schoonmaak bij Omniworld: negen spelers weg

Almere

(Elfvoetbal) De selectie van FC Omniworld wordt grondig gerenoveerd. Liefst negen spelers dienen te vertrekken bij de club die vanaf komend seizoen door het leven gaat als FC Almere City.

De contracten van Reginald Faria, Chakib Tayeb, Cendrino Misidjan, Kevin van Essen, Ridouan Tabaouni, Arsenio Snijders, Richard Haklander, David Depetris en Tomás Peciar worden niet verlengd. Van dat negental konden alleen Faria (foto) en Tayeb regelmatig op speeltijd rekenen. Deze week werd al bekend dat RKC Waalwijk Sander Duits overneemt van Omniworld.

Tien andere spelers met aflopende contracten kunnen wel een aanbieding van Omniworld tegemoet zien. Het gaat om Richard van Heulen, Wilco Krimp, Marien Willemsen, Mitchell Kappenberg, Robbie Haemhouts, Karim Fachtali en Genaro Snijders, Donny Rijnink, Edwin Dekkers en Mikhail Rosheuvel, zo meldt Almere Vandaag. Onder dat tiental bevinden zich twee huurlingen: Snijders (Vitesse) en Fachtali (FC Oss). Omniworld is afhankelijk van de verhurende clubs.

Daarnaast is Omniworld in gesprek met Ajax, om de samenwerking met de Amsterdamse club te vergroten. Bovendien is de club bezig met een aandelenplan, dat 6 miljoen euro moet opleveren.
Categorie:
Tag(s):