vrijdag, 5. februari 2010 - 19:09

Sean Paul op Pleasure Paas Party 2010

Amsterdam

Op zondag 4 april vindt de Pleasure Paas Party voor de derde keer plaats in Ahoy Rotterdam. De 27ste editie van dit grootste indoor Latin en Caribbean festival van Europa heeft wederom grote artiesten weten te strikken om het publiek te trakteren op de beste klanken uit Latijns Amerika en het Caribische gebied. Bevestigd zijn de Jamaicaanse dancehall koning Sean Paul, Jose ‘El Canario’ Alberto en Latin ster Omega.

De Pleasure Paas Party barst vanaf 20.00 uur los in vier zalen in Ahoy Rotterdam en gaat door tot diep in de nacht. Grote trekker is de megaster Sean Paul, die onlangs zijn nieuwe album Imperial Blaze heeft uitgebracht. Eerder scoorde hij grote hits met ‘Get Busy’ en ‘Gimme the Light’.

Een andere grootheid die het podium van de Pleasure Paas Party zal betreden is Jose Alberto, oftewel ‘El Canario’. Deze megapopulaire salsazanger zal met zijn prachtige stem het publiek laten genieten en dansen.

Zeer trots kan gemeld worden dat ook één van de meest populaire Latin artiesten van dit moment aanwezig is om een mambo show te verzorgen: niemand minder dan Omega! El Fuerte, zoals Omega ook wel genoemd wordt, komt speciaal vanuit de Dominicaanse Republiek om met zijn ghetto merengue een weergaloos optreden te verzorgen.

De komende tijd zal de organisatie meer headliners naar buiten brengen. Verwacht wordt nog een keur aan topartiesten uit landen als Suriname, de Antillen, Venezuela, Puerto Rico, Colombia en Trinidad. Voorgaande jaren stonden grootheden als Oscar de Leon, Aventura, Don Omar, Gilberto Santa Rosa, La India, Wisin Y Yandel en Victor Manuel.
Categorie:
Tag(s):