vrijdag, 5. februari 2010 - 20:18

Sikke Wobbes (36) uit Lutjegast vermist

Sinds woensdag 3 februari wordt de 36-jarige Sikke Wobbes uit Lutjegast vermist. De Lutjegaster verliet die middag in overspannen toestand zijn woning aan de Abel Tasmanweg. Vanaf woensdag is niks meer van hem vernomen. De politie en familie vrezen voor zijn gezondheid.

Sikke Wobbes verliet zijn woonplaats in een blauwe bedrijfsauto. Op deze Peugeot Partner staat de tekst ‘klusbedrijf Wobbes’. Mogelijk is hij vanaf zijn woonadres in de richting van het Lauwersmeergebied gereden. Een getuige zegt zijn auto woensdag te hebben gezien tussen Lauwerzijl en Zoutkamp.

Signalement

De vermiste Lutjegaster heeft een normaal postuur, is kalend, heeft een snor en heeft mogelijk oorbellen in zijn linker oor. Hij droeg op de dag van zijn vermissing een blauwe spijkerbroek, een zwarte jas en gele klompen. Mogelijk had hij een zwarte, gebreide muts bij zich. Op zijn jas staat de tekst ‘klussenbedrijf Wobbes’.

Tips

Mensen die meer weten over de vermissing van Sikke Wobbes of zijn auto hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Leek. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):