woensdag, 22. september 2010 - 11:28 Update: 08-07-2014 1:02

Sneijder en Inter zetten contract-besprekingen stop

Amsterdam

(Elf Voetbal) Wesley Sneijder komt er niet uit met Internazionale. De Oranje-international was in gesprek over verlenging van zijn contract tot medio 2015.

De huidige verbintenis van Sneijder loopt tot 2013. De club uit Milaan sprak de intentie uit om het contract op te waarderen en te verlengen. "Maar we komen er financieel niet uit", zegt zaakwaarnemer Søren Lerby in De Telegraaf. "De onderhandelingen zijn afgebroken en die worden alleen hervat als Inter een opening biedt."

"Wesley was na de verloren WK-finale erg gewild in heel Europa. Maar hij had het naar zijn zin in Italië en bij Inter, vond dat hij de club niet na één jaar de rug kon toekeren en was gevleid door de uitspraken van eigenaar Massimo Moratti, die hem de leider vond voor de komende jaren", aldus Lerby.

"Er werd Wesley een supersalaris in het vooruitzicht gesteld, waarbij hij een torenhoge gelimiteerde afkoopsom voor lief zou nemen. Helaas komt Inter die eerdere woorden nu niet na", stelt de zaakwaarnemer van de middenvelder. "De houding van de club geeft hem een onrustig gevoel. En dat wordt nog eens versterkt door de interesse van Real Madrid."

"Iedereen weet dat José Mourinho en Wesley een heel bijzondere relatie hebben. En via de mobiele telefoon en sms wordt steeds vaker gevraagd hoe hij tegenover een terugkeer naar Madrid staat. Real wil daar serieus werk van maken", aldus Lerby. "Het wordt een serieuzere optie."
Categorie:
Tag(s):