vrijdag, 18. juni 2010 - 17:41 Update: 08-07-2014 0:28

Snoop Dogg geeft extra shows in 013 en Oosterpoort

Groningen

Nadat gisteren bekend werd dat de show van Snoop Dogg op het Haagse Parkpop geen doorgang kon vinden, is besloten twee extra concerten in te lasten rondom de uitverkochte show op 28 juni in de Amsterdamse Melkweg.

Op zondag 27 juni staat Snoop Dogg in de Oosterpoort in Groningen en op dinsdag 29 juni in 013 in Tilburg. De reden voor het aflasten van het concert op Parkpop, op last van de Gemeente Den Haag, is niet duidelijk. Wel is zeker dat de Amerikaanse laid back rapper altijd garant staat voor een sterke show, zoals hij al op festivals als onder andere North Sea Jazz en Lowlands heeft laten zien.

Snoop Dogg mag je gerust scharen onder de grootste hiphopartiesten aller tijden. De Amerikaanse rapper scoorde sinds hij begin jaren negentig zijn eerste album uitbracht ontelbare hits zoals ‘What’s My Name’, ‘Gin And Juice’ en ‘Drop It Like It’s Hot’. Hij speelde in vele films, produceerde tracks voor zichzelf en andere artiesten, lanceerde zijn eigen kledinglijn en deed zijn bewogen leven uit de doeken in een autobiografie.
Categorie:
Tag(s):