maandag, 22. februari 2010 - 13:02

SOAP Treatment Store place-to-be voor mannen

Amsterdam

Wat is er aantrekkelijker dan een goed verzorgde man? Bij de SOAP Treatment Stores kunnen mannen terecht voor speciale MEN ONLY Treatments. Lees de krant of werk rustig door terwijl je heerlijk verzorgd wordt door de SOAP Specialisten. SOAP Treatment Store is the place- to- be for men!

Natuurlijk kunnen naast vrouwen ook mannen genieten van het luxueuze gevoel van een SOAP Treatment. Tijdens of na een drukke dag ben je toe aan ontspanning en verzorging. Bij de SOAP Treatment Stores kun je terecht voor resultaat gerichte treatments. Zo kun je een gratis ‘Male Skin Check’ krijgen om te bepalen welke zorg jouw huid nodig heeft. Je kunt in de relaxte internationale sfeer ook rustig doorwerken door in te loggen op het draadloze netwerk. Een goede espresso erbij en het werk kan gewoon doorgaan.

Op de menukaart staan speciale MEN ONLY Treatments:

• Dermalogica Skin Care op maat; facial voor de mannelijke huid
• ALFORD & HOFF peeling van 60 minuten
• Massage; een originele sportmassage 45 of 60 minuten
• Manly Cure; mannelijke manicure van 30 minuten
• Feet For Men; een pedicure speciaal voor mannen
• Combi Special; Back Wax + Skin Care Facial van 75 minuten

ALFORD & HOFF is hét Amerikaanse skincare merk voor mannen. De collectie is een uitgebalanceerde lijn van high-performance en technologisch geavanceerde producten voor mannen die serieuze resultaten willen bereiken in combinatie met een luxe gevoel.

SOAP Treatment Stores vind je in de Spuistraat 281 en Van Baerlestraat 122 in Amsterdam.
Categorie:
Tag(s):