maandag, 25. januari 2010 - 19:26

Spookrijder veroorzaakt ravage op A73

Beesel

Op de A73 bij het Limburgse Beesel heeft een spookrijder maandagmiddag diverse aanrijdingen veroorzaakt. De spookrijder raakte daarbij zelf gewond.

Het incident vond plaats rond 18.15 uur. De 32-jarige vrouw reed in noordelijke richting tegen het verkeer in en botste tussen de Roertunnel en de Swalmentunnel op de eerste tegenligger. Niemand raakte daarbij gewond.

Vervolgens reed de vrouw door tegen de richting in. Rijkswaterstaat sloot daarop direct de slagbomen van de tunnel waardoor voorkomen werd dat verkeer in zuidelijke richting kon blijven doorrijden.

De bestuurster is vervolgens door de slagbomen heen gereden, waarna zij een busje in de flank raakte en tegen een Jeep frontaal tot stilstand kwam.

Medewerkers van de Verkeerspolitie Maasbracht waren snel ter plaatse en blusten een beginnende brand in de auto van de spookrijder. Volgens een woordvoerder van de KLPD is de vrouw vermoedelijk onwel geworden ten gevolge van een te lage bloedsuikerspiegel (hypo). Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond.
Provincie:
Tag(s):