zaterdag, 3. juli 2010 - 13:38

Straatgolfers voor Aids wezen

Drachten

Deze week heeft het bestuur van Kiwanis Club Drachten een cheque overhandigt ter hoogte van € 8.000,- aan Bert Middel, burgermeester van de Gemeente Smallingerland. Het geld is bestemd voor het verbeteren van leefomstandigheden van met HIV en Aids besmette wezen in Gobabis, de partnergemeente van de gemeente Smallingerland.


Het geld is bestemd voor het verbeteren van leefomstandigheden van met HIV en Aids besmette wezen in Gobabis, de partnergemeente van de gemeente Smallingerland.

Het geld werd bijeengebracht door deelnemers en sponsoren van een Straatgolftoernooi dat werd gehouden op zondag 6 juni. Die dag trokken 72 golfers door 18 parken en groenstroken van Drachten. De reacties van de deelnemers waren louter positief, mede door het perfecte weer, maar ook vanwege de vele mooie plekjes die in Drachten verscholen liggen. De vele positieve reacties van zowel spelers als sponsoren hebben de organisatie nu al doen besluiten ook volgend jaar, en naar wij hopen nog vele jaren daarna, het Straatgolftoernooi te organiseren.
Provincie:
Tag(s):