vrijdag, 19. maart 2010 - 22:26

Succesvolle start vrijetijdsavonden in Meppel

Meppel

Ruim 40 mensen bezochten afgelopen woensdagavond De Trekschuit in Meppel. Het was de eerste in een reeks van gezellige avonden in Meppel voor mensen met een beperking.

De avond werd symbolisch geopend en daarna zetten Onderling Sterk Meppel, de Trans, Promens Care, Vanboeyen, Stichting Welzijn en de gemeente hun handtekening onder een intentieovereenkomst. Hiermee spraken zij af om samen te gaan werken voor deze doelgroep.

Wethouder Ko Scheele sprak vol lof over alle initiatiefnemers en in het bijzonder over de bestuursleden van Onderling Sterk Meppel. Zij drongen aan op het starten van deze activiteit.

De samenwerking tussen alle partijen is uniek en een voorbeeld voor vervolgactiviteiten in Meppel.

De volgende avond is woensdag 31 maart om 19:00 uur in De Trekschuit, aan de Reestlaan 1 in Meppel. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@os-meppel.nl.

In de gemeente Meppel kan iedereen mee doen met allerlei vrijetijdsactiviteiten. Voor mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom worden er laagdrempelige, veilige en vertrouwde vrijetijdsactiviteiten ontwikkeld. Het doel is om elkaar te ontmoeten en zelf activiteiten te organiseren, waardoor een nuttige vrijetijdsbesteding ontstaat. Professionals en vrijwilligers ondersteunen de activiteiten. Uiteindelijk zouden er minimaal drie vrijetijdsactiviteiten in verschillende wijken moeten zijn.
Provincie:
Tag(s):