dinsdag, 8. juni 2010 - 19:23

Suede en fur sneakers zijn het helemaal

Diemen

De nieuwe herfstschoenencollectie voor de herfst is stoer, hip en vernieuwend. De op sport geïnspireerde collectie laat eigenzinnige streetstyle trends zien. Met deze nieuwe collectie geef je iedere outfit een unieke en eigen streetcredible stijl.

De one en two tones sneakers van PRO zijn deze herfst echte musthaves voor je sneakercollectie. Andere key items zijn checks, canvas en mixed suede in de kleuren zwart, bruin en wit. Deze items zijn goed te combineren met de nog steeds populaire boyfriend look.

Behalve sneakers dit seizoen ook weer stoere laarzen van Ossom en Mazu. De laarzen zijn warm, hebben extended details en staan stoer en rock chic met een destroyed jeans of een leather look legging met biker jasje. Combineer met een simpele skinny jeans en top voor een meer basic look.

Voor de mannen dit najaar een keuze uit verschillende key items voor een up-to-date streetstyle, zoals de desert boot, deck shoe en brogue. Dit in de kleuren grijs, zwart, bruin en beige.

De furs passen goed bij een meer casual look. Er zijn verschillende sneakers met furs, die te combineren zijn met een stoere jeans. Een fashionable statement wordt gemaakt met de schoenen geïnspireerd op de workerboot, Combineer de workerboot met een donkere jeans en ben helemaal herfstproof voor de wisselvallige najaarsdagen.
Categorie:
Tag(s):