dinsdag, 30. maart 2010 - 19:26

Tante Frans Bauer doodgeschoten

Fijnaart

De politie heeft de woonwagen in Fijnaart waarin maandagavond een dode vrouw en een zwaargewonde man werden gevonden, dinsdagmiddag na een technisch en tactisch onderzoek vrijgegeven.

Er is nog geen duidelijkheid over de toedracht. De politie houdt alle scenario's open en bekijkt of er sprake is van moord, zelfmoord of een combinatie daarvan.

Wel heeft volkszanger Frans Bauer in een reactie bij RTL Boulevard gezegd dat het dodelijke slachtoffer, de zus van zijn moeder, door een schotwond om het leven is gekomen. De zanger, zijn gezin en familie krijgen slachtofferhulp. "Ik heb dingen gezien die ik achteraf beter niet had kunnen zien'.

Zoals gisteren gemeld werden beide slachtoffers maandagavond kort na 18.00 uur gevonden in een woning op een woonwagenkampje aan de Molenstraat. Een vriendin die aan de deur kwam, sloeg groot alarm nadat ze beide personen in een slaapkamer aantrof.

Op het lichaam van de 60-jarige vrouw wordt woensdag bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie verricht. De toestand van de 59-jarige man is stabiel; hij is opgenomen in een ziekenhuis in Rotterdam. De man is aanspreekbaar en is dinsdag gehoord om zo meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht.
Provincie:
Tag(s):